Hubarská sezóna začala
.
.
Suroviny na 2 porcie: Doba prípravy: 20 minút
100 g čerstvých hub
šalotka
4 vajcia
trošku smotany na šlahanie
2 lyžice masla
50 g šunky od kosti
50 g syr čedar
sol a mleté čierne korenie
bazalka na ozdobenie
Postup:
Na masle speníme šalotku, pridáme pokrájané huby a krátko podusíme, pak vsypeme na kocky pokrájanú šunku, prehrejeme, zalejeme zmesou rozšľahaných vajec, smotany, soli a čierneho korenia a vymiešame tak, aby vajcia zostali v polotekutom stave. Do praženice pridáme nahrubo nastrúhaný čedar, zľahka premiešame a ihneď podávame. Na tanieri zdobíme porcie troškou bazalky.
ODPORÚČAME:
Plnené šampiňónové klobúčiky z grilu
Zapekané kuracie mäso s hubami
tags: hubova prazenica so sunkou a syrom
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|