Okrem mäsa môžete použiť na grilovanie aj hríby
.
.
Suroviny:
12 ks šampiňóny, 1 ks cuketa, 1 PL olivový olej, 1 strúčik cesnak
2 ks žĺtok, 50 g syr Eidam, soľ, mleté čierne korenie, zmes korenie na huby
Postup:
Šampiňóny očistíme papierovým obrúskom a opatrne z nich vylomíme nožičky. Nadrobno nakrájané nožičky spolu s očistenou a nakrájanou cuketou speníme na rozohriatom oleji. Ochutíme soľou a korením. Po niekoľkých minútach zeleninu odstavíme z plameňa a necháme vychladnúť. Primiešame prelisovaný cesnak, strúhaný syr a žĺtky. Šampiňónové klobúčiky posypeme zvnútra korením na huby, naplníme zmesou a grilujeme 15 až 20 minút. Aby sa plnka udusila, gril na chvíľu prikryjeme. Dobrú chuť
Čítajte viac:
Mäso z grilu je lahôdka! 10 rád, ako ho najlepšie pripraviť!
Marináda na grilovanie na všetky druhy mäsa
tags: plnene sampionove klobuciky z grilu
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|