Netradičný krémeš pre maškrtníkov
.
.
Suroviny:
1 ks lístkového cesta, 6 ks bielok, 35 dkg kryštálového cukru, 8 dcl vody, 3 zlaté klasy, 2 - 3 šľahačka, čokoláda na strúhanie
Postup:
Najprv vyvaľkáme cesto , ktoré dáme na plech a upečieme. Upečené dáme vychladnúť. Ušľaháme si 6 bielkov a pri konci šľahania pomaly prisýpame 20 dkg kryštálového cukru.
Uvaríme puding : 8 dcl vody v ktorej rozmiešame 3 zlaté klasy a 15 dkg kryštálového cukru. Ešte horúce vylejeme do ušľahaného snehu a dobre premiešame alebo spolu vyšľaháme. Vylejeme na cesto a necháme vychladnúť.
Medzi tým si ušľaháme 2 až 3 šľahačky spolu so stužovačom a natrieme na vychladnutý puding.
Nakoniec posypeme strúhanou čokoládou.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|