Skúste niečo nové
Suroviny:
100 g šošovice, 100 g pohánky, 1 cibuľu
4 strúčiky cesnaku, soľ, kari korenie
Postup :
Šošovicu namočte a uvarte ju domäkka . Pohánku varte asi minútu a potom hrniec zabaľte do utierky, nechajte ho 20 minút postáť. Na oleji osmažte kari korenie. Ihneď pridajte nasekanú cibuľu a orestujte . Pridajte prelisovaný cesnak, uvarenú šošovicu a pohánku. Chvíľku opekajte a podľa potreby osoľte. Potom dajte zmes do zapekacej misky a vložte na 20 minút do rúry, predhriatej na 190 ° C. Šošovica sa hodí ako samostatný pokrm alebo príloha k pečenému mäsu.
ODPORÚČAME:
Brazílske kura, Brazilian chicken
Palacinková zmrzlina na detskú párty
tags: sosovica s pohankou recept
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|